GR 5: Noordzee - Middellandse zee

Wegwijzer aan de Kalmthoutse heide

Dit zal toch wel het bekendste Grote Routepad zijn in onze regio, zeker dankzij de aandacht door de VRT serie GR5 en de tocht van Arnout Hauben: Dwars door de Lage Landen. Het is eens iets anders als te voet naar Compostella. Deze tocht spreekt toch wel een beetje tot de verbeelding… Wandelen van de Noordzee tot aan de Middellandse zee. Meer bepaald van Hoek van Holland tot Nice. Maar liefst 2289 kilometer (aldus de wandelboom in Hoek van Holland) is er te overbruggen van het kille noorden naar het warme zuiden. Je doorkruist grote delen van Zeeland, Vlaanderen, Wallonië, Luxemburg, de Vogezen, de Jura en vanaf het meer van Genève, de zware tocht door de Alpen. Hieronder kan je ons verhaal terugvinden… 

Er wordt wel eens gezegd dat de GR5 hetzelfde is als de E2 wandelweg, maar dat is niet waar. GR5 is een onderdeel van de Europese Wandelweg 2. Die E2 vertrekt namelijk een stuk verder, in het Verenigd Koninkrijk. Echter is het voor mensen uit onze contreien gemakkelijker om enkel het stuk op het vasteland te stappen en dan doe je eigenlijk dus enkel de GR5.

Het is onze bedoeling om je te doen watertanden zodat je ook zin krijgt om te vertrekken en dat kinderen echt geen barrière hoeven te zijn. Je kan in onze verslagen lezen hoe we het aangepakt hebben met onze kleine kinderen. Het is allemaal mogelijk.

Hoe begin je nu aan zo’n lange afstandswandeling? Dat is niet zo moeilijk. Je maakt best eerst aan planning op aan de hand van de gidsen (deze staan onderaan vermeld) of de GPX track. Maak er dagetappes van waarbij je steeds met openbaar vervoer naar het beginpunt kan gaan, of overnacht ter plekke en stap ’s anderdaags verder… Je bepaalt zelf wat mogelijk is, dat is het mooie aan lange afstandswandelingen. Het is natuurlijk fijn om de hele route in één keer te stappen, niet iedereen kan echter zomaar een paar maanden vrijaf nemen. Het is dus zeker even tof om de route in stukjes af te stappen. Wij proberen ook steeds enkele etappes samen te nemen in een wandelweek of -weekend.

Aangezien we onze ervaringen en verslagen op de site zetten gaan we niet in detail verder, er is meer dan genoeg te vinden op internet. We kunnen je op weg helpen door volgende links mee te geven:

– Fotoverslagen van etappes en praktische info: GR5 info
– Praktische info en aanschaf Nederlandstalige gidsen: GR5 te lijf Offline sinds 2024
– De GR5 in Vlaanderen: Grote Routepaden
– De volledige route ingetekend op de openstreetmap kaartWaymarked trails

GR5 op Openstreetmap kaart

Ons verhaal vanaf 2018 – 2024:

 • November 2018: De start van een avontuur!

Wij hebben beslist om in november 2018 te starten met de GR5. Onze eerste etappes zijn gewandeld en zijn inmiddels verschenen op de site. Zoals vele andere wandelaars is het de bedoeling om elk jaar een aantal etappes te stappen. Tot Luxemburg zijn dagetappes nog mogelijk, maar vanaf daar zullen we vaker enkele dagen blijven omdat het vervoer anders te lang duurt. We hopen toch binnen een jaar of 10 het strand van Nice te bereiken.

Onze dochter Paulien (geboren mei 2017) wandelt uiteraard steeds mee, echter nu nog in een kinderdrager. Ondertussen is ons tweede kindje op komst en bij aanvang in de Hoek van Holland is Kim 5 maanden zwanger. Hierdoor ligt het avontuur even stil. Zodra ons tweede wonder mee op wandel kan hervatten we terug in Stellendam, maar deze eerste 3 etappes wandelden we eigenlijk toch ook al met vier.

 • November 2019: Marie mee op wandel!

Inmiddels is Marie geboren (maart 2019). Begin november 2019 hebben we verder gewandeld tot Nieuw-Vossemeer. Het was de bedoeling om tot Bergen op Zoom te stappen, maar dat was niet mogelijk wegens het te slechte weer en de te lange etappes. Paulien (2,5 jaar) en Marie (7 maanden) hebben uiteraard weer meegewandeld. Het was met momenten zwaar, mede door de monotone trajecten maar we zijn toch blij dat we het volledige stuk hebben gewandeld.

 • April 2020: Verder op de GR5?

Het was de bedoeling om in het voorjaar verder te stappen tot Essen. Helaas heeft de Corona pandemie roet in het eten gegooid. Maar uitstel is geen afstel. Eerst zorgen dat we allemaal door deze crisis komen en dan plannen we weer verder!

 • Juli/Augustus 2020: We gaan weer verder op de GR5!

Onze GR5 vakantie zit er weer op. We hebben weer een flink aantal etappes afgewerkt. Het stuk van Nieuw-Vossemeer tot Essen Grens hebben we gedaan met een overnachting in Bergen op Zoom. Nadien verbleven we in de Sneppelhoeve in Loenhout om vanaf daar nog 2 etappes te doen met openbaar vervoer. We zijn dan zo van Essen Grens tot Brecht gestapt. Een paar dagen later hebben we dan opnieuw een 2-daagse tocht gedaan: Brecht – Zoersel – Herentals. We hebben in Zoersel geslapen in de Jeugdherberg, dat was een hele toffe ervaring. Begin augustus hebben we overnacht in de jeugdherberg van Westerlo en ook dat was heel goed meegevallen. We eindigen de zomer dus in Zichem!

 • Oktober/November 2020: Tot in Hasselt!

Na een korte onderbreking stappen we in de herfst enkele kortere etappes op GR5. We sluiten af in Stokrooie dit jaar. Het vervolg plannen we volgend jaar, we willen namelijk graag in de jeugdherberg van Bokrijk overnachten. Die is ten gevolge de negatieve Coronacijfers inmiddels vroegtijdig gesloten, we hopen in maart/april hier wel terecht te kunnen om ons avontuur verder te zetten… Dit najaar hebben we de Hasselt variante nog gestapt.

 • Juli 2021: 3e Zwangerschap Kim!

Vanwege Kim haar derde zwangerschap stond wandelen over de GR5 weer op een laag pitje. Uiteindelijk hebben we 2 etappes kunnen doen met overnachting in de jeugdherberg in Bokrijk. We hebben de afstanden beperkt gehouden omdat het anders niet haalbaar was voor de kinderen en een zwangere vrouw. Uiteindelijk zijn we blij dat we alsnog hebben kunnen overnachten in Bokrijk en zijn we toch tot in Genk geraakt.

 • Maart 2022: Met z’n 5 over de GR5…

Inmiddels is Leon al bijna 5 maanden oud en dat wil zeggen dat hij klaar is om mee op wandel te gaan. Aangezien we elk maar 1 kindje kunnen dragen moeten Paulien en Marie vanaf nu afwisselend stappen. Paulien, die bijna 5 jaar is, kan wel 5 km aan een stuk wandelen. Nadien wandelt Marie ongeveer 3 km en kan Paulien opnieuw rusten. We trachten dit systeem toe te passen op afstanden van maximum 16 km, langer is niet haalbaar want we stappen natuurlijk een stuk langzamer en mogen ook niet het uiterste van de kinderen vragen. Of we in november 2028 Nice zullen bereiken weten we niet, maar dan stellen we ons doel van 10 jaar maar bij. Inmiddels hebben we een eerste etappe gedaan in dit systeem en alles is toch vlot verlopen. We hopen zo de wandelafstanden stilaan op te kunnen bouwen.

 • December 2022: De eerste stappen in Wallonië

We hebben dit jaar zeker niet de meeste kilometers afgelegd. De afstand van 16 km was eigenlijk niet haalbaar met de kinderen, we hebben besloten om het te beperken tot ongeveer 12 km. Paulien heeft laten zien dat ze wel al mooie afstanden kan stappen, dit zal in de toekomst alleen maar vlotter gaan. Marie wordt ook ouder en begint ook meer te wegen. Het is niet mogelijk om ze altijd te dragen. Stilaan nemen de wandelafstanden voor de kinderen toe, maar het moet plezant blijven. Daarom splitsen we elke geplande etappe nu gewoon op in een “A” en “B” gedeelte. We hebben dit jaar toch onze eerste stappen in Wallonië kunnen zetten! We hopen volgend jaar toch weer een eind verder te zijn. Inmiddels dus 415km op de teller, ofwel bijna 20%.

 • Januari 2024: Luxemburg lonkt
Ik was het algemeen overzicht even uit het oog verloren, hoog tijd voor een update. We hebben vorig jaar zeker niet stilgezeten! Het splitsen van de etappes maakt dat het allemaal wat langer duurt, maar het blijkt wel goed te werken voor ons en de kinderen. In 2023 hebben we dan ook meer dan 100 km afgelegd over de GR5. Etappes die Paulien stuk voor stuk helemaal alleen heeft gestapt en daar zijn we toch wel bijzonder fier op. Maar ook Marie legt steeds langere afstanden af. Het hoogtepunt in 2023 was toch wel de etappe over de Fagne de Malchamps, daar trekken we zeker nog eens heen. Het was ook leuk om dit jaar nog eens een etappe van meer dan 16 km te stappen. Onze kinderen deden het fantastisch. Hopelijk bereiken we dit jaar Luxemburg, zo komt Nice toch weer een beetje dichterbij!

Enkele indrukken van onze tocht over de GR5 tot nu toe…

Praktische uitleg:

Hieronder volgen onze etappe indelingen. Om het overzichtelijk te houden hebben we ze gegroepeerd per deel.

De reeds gewandelde etappes kunnen aangeklikt worden voor een gedetailleerd verslag. Helemaal onderaan is onze up-to-date wandelkaart. Je zal zien dat als je de gewandelde afstanden optelt, je soms meer uitkomt dan de deelafstanden of de officiële afstanden. Dat komt omdat er soms naar een bushalte gewandeld dient te worden of er trajectwijzigingen zijn. Meer info over het verschil in afstanden kan je in het verslag terugvinden. Ook hebben we, zoals steeds, onze verplaatsing & rustpauzes beschreven. Waar mogelijk wordt gelinkt naar websites.

Uiteraard mag je steeds mailen of een bericht achterlaten bij een van onze verslagen!

Wandelgids: Wandelgids GR5 deel Vlaanderen

 • Etappe 31: Leithum – Ouren – Kalborn | 12,5 km | bus
 • Etappe 32: Kalborn – Kaunenhaff | 16 km | bus
 • Etappe 33: Kaunenhaff – Stolzemburg | 14,5 km | bus
 • Etappe 34: Stolzemburg – Vianden | 12,5 km | bus
 • Etappe 35: Vianden – Gilsdorf | 12,5 km | bus 
 • Etappe 36: Gilsdorf – Beaufort | 16 km | bus
 • Etappe 37: Beaufort – Echternach | 17 km | bus
Voortgang GR5 (559 km / 2289 km)
24%

Lijst   

Informatie
Klik op de knop of het element op de kaart om er informatie over te zien.
Lf Hiker | E.Pointal contributor

GR5 Etappe 1   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 2   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 3   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 4   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 5   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 6   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 7   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 8   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 9   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 10   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 11   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 12   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 13   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 14   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 15   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 16   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 17   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 18   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 19V   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 19A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 19B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 20A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 20B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 21A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 21B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 22A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 22B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 23A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 23B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 24A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 24B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 25   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 26A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 26B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 27A   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 27B   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 28   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 29   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens

GR5 Etappe 30   

Profiel

50 100 150 200 5 10 15 Afstand (km) Hoogte (m)
Geen hoogtegegevens
Naam: Geen gegevens
Afstand: Geen gegevens
Minimale hoogte: Geen gegevens
Maximale hoogte: Geen gegevens
Hoogtemeters (stijgend): Geen gegevens
Hoogtemeters (dalend): Geen gegevens
Duur: Geen gegevens